…
…
23 Haziran 2021, Çarşamba Çankaya,Ankara-Türkiye

Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışmasının Örnek Olma Ödülü Teslim Edildi


Bakanlığımız 35.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında yürütülen “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” yarışmasında örnek olma ödülünü Tofaş Türk Otomobil Fabrikası “10’lar İçin İş Güvenliği Kültür Değişimi” uygulamasıyla almaya hak kazandı.

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası lojistik departmanı bünyesindeki çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği alanındaki farkındalığını artırmak, güvenli davranış bilinci oluşturmak, işveren, İSG Profesyonelleri ve çalışanların birbiri ile iletişimini artırmak amacıyla “10’lar İçin İş Güvenliği Kültür Değişimi” isimli uygulaması ile bu ödüle layık görülmüştür. 23.06.2021 tarihinde fabrikaya yapılan ziyarette Araştırma, Geliştirme ve Proje Daire Başkanımız Sayın Meftun SAKALLI ödülü Tofaş Türk Otomobil Fabrikası Tedarik Zinciri Direktörü Onur YALÇIN, Çevre Sağlık ve İSG Müdürü Alper BÖBEK ile Malzeme Lojistik Operasyonları Müdürü Mehmet AKSAKALLI’ya takdim etti. Ödül törenine ayrıca Genel Müdürlüğümüz uzmanları ile fabrikada görevli iş sağlığı ve güvenliği sorumluları katıldı.

Gerçekleştirdiğimiz ziyarette Genel Müdürlüğümüz yetkilileri ve Tofaş Türk Otomobil Fabrikası idarecileri arasında işbirliği faaliyetlerinin geliştirilmesi ve Genel Müdürlük tarafından düzenlenecek geleneksel Türkiye’nin İSG Ödülleri yarışmalarına katılım sağlanması konularında iyi niyet beyanları ifade edildi.