…
…
22 Nisan 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

Kişisel Verileri Koruma Kurumu; Kamu İSG Ailemizin 33 üncü üyesi oldu


Kamu kurum ve kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarını desteklemek ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarında bütüncül iyileşmeyi sağlamak üzere oluşturmakta olduğumuz Kamu İSG Ailesini genişleten Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantıları hızla devam etmektedir.

Bu amaçla, Genel Müdürlüğümüz ve Kişisel Verileri Koruma Kurumu(KVKK)’nun katılımı ile kamu istişare toplantılarının 33’üncüsünü gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Özel hayatın gizliliği ile temel hak ve özgürlüklerin korunması kapsamında, ülkemizde kişisel verilerin korunmasını sağlamak ve buna yönelik farkındalık oluşturarak bilinç düzeyini geliştirmek için çok önemli çalışmalara imza atan kurumun, teşkil edileli henüz çok kısa bir zaman geçmiş olmasına karşın iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerine de büyük özen göstererek bünyesinde kurduğu İSG birimi ile faaliyetlerini yürüttüğünü memnuniyetle öğrendik.

Kurumun İSG yapılanmasını geliştirmek için her türlü öneri ve desteğe açık olduğunu görmek ve oluşturmakta olduğumuz Kamu İSG Ailesine elinden gelen her türlü katkıyı sunacağını öğrenmek de bizleri ziyadesiyle mutlu etti.
Diğer kamu kurum ve kuruluşları ile devam edecek istişare toplantılarının Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği Stratejisinin oluşturulmasında önemli bir adım olduğunun dile getirildiği toplantı, işbirliğinin geliştirilmesi noktasında görüş birliği içerisinde tamamlanmıştır.