…
…
11 Kasım 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

İşyerlerinde Güvenli ve Sağlıklı Bir Çalışma Ortamı Sağlamanın En Önemli Aktörlerinden Birisi Olan İş Güvenliği Uzmanlarımız İle Bir Araya Geldik


İSG kültürünün yaygınlaştırılması, İSG hizmetlerinin etkinliğinin artırılması maksadıyla yapılabilecek iş birliklerinin belirlenmesi, İSG profesyonellerinin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları sorunların ele alınması ve karşılıklı beklentilerin iletilmesi amacıyla iş güvenliği uzmanlarımız ile bir araya geldiğimiz toplantıyı 11.11.2021 tarihinde gerçekleştirdik.

Bu kapsamda Genel Müdürümüzün başkanlığında Genel Müdür Yardımcımız Burhanettin Kurt, Genel Müdür yardımcımız Uğur Öztürk, Daire Başkanlarımız, İSGÜM Başkanımız ve Genel Müdürlük Uzmanlarımızla birlikte ülkemizin çeşitli illerinde görev yapan iş güvenliği uzmanları ile bir araya geldik.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya açılış konuşmasında; iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin kalitesinin ve verimliliğinin artırılması için tüm taraflarla yoğun iş birlikleri gerçekleştirmeye devam ettiğimizi ifade etti. İş sağlığı ve güvenliğinin insan hayatını doğrudan etkileyen ve bu sebeple de üst yönetimce sahip çıkılması gereken bir konu olduğunu belirten Uzunkaya, İSG profesyonellerinden; aldıkları tedbirlerin can ve mal kayıplarının önüne geçtiğini, işyerlerine yaptıkları katkıları anlatan anılarını tüm ülke insanı ile paylaşmaları gerektiğini belirtti. İş sağlığı ve güvenliği kültürünü ülkemizin her köşesine ulaştırmak için el birliği ile hareket etmenin önemli olduğunu vurgulayan Uzunkaya, bu toplantılar ile de kendilerini dinleyerek sahada yaşamış oldukları sorunları istişare ettiğimizi ve taleplerini dinlediğimizi söyledi.

Toplantıya katılan her bir iş güvenliği uzmanı görüş, öneri ve sorunlarını dile getirdi ve toplantı karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.