…
…
…
04 Nisan 2021, Pazar Ankara, Türkiye

ISO Üyeleriyle, Pandeminin Etkilerini En Aza İndirmeye Yönelik Panel Gerçekleştirdik


Genel Müdürlüğümüz, pandemiyle yoğun bir mücadele yürüttüğümüz şu günlerde, ülkemizin ve vatandaşlarımızın salgından daha az etkilenmesine yönelik çalışmalara katkı sunmaya devam ediyor.

Birçok STK ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalara bugün bir yenisini daha ekledik. İstanbul Sanayi Odası'yla “Covid-19 Pandemisi ile Yaşamak ve Üretmek” konulu 3. çevrimiçi paneli gerçekleştirdik.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) ile yürüttüğümüz iş birliği çalışmalarımız kapsamında işveren, çalışan ve İSG profesyonellerine yönelik gerçekleştirilen programlardan 3'üncüsü, “Covid-19 Pandemisi ile Yaşamak ve Üretmek” başlıklı panelimiz oldu.

Panel, İSO Genel Sekreteri Haktan Akın ve İSGGM Ar-Ge ve Proje Daire Başkanı Meftun Sakallı tarafından yapılan açılış konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından program, Genel Müdürlüğümüz İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İlknur Çakar ve Kimyager Ayşe Erim ile İSO İSG Koordinatörü Murat Çalışır'ın sunumları ile devam etti. Çevrimiçi panel, soru-cevap bölümü ile tamamlandı.