…
26 Haziran 2020, Cuma Ankara, Türkiye

İSG-KATİP Yenilenen Ara Yüzü ve Alt Yapısı İle Kullanıcısıyla Buluşuyor


Yenilenen İSG-KATİP uygulaması ile İSG kapsamındaki verilen tüm hizmetler elektronik ortama aktarılarak kullanıcıların daha hızlı ve kolay şekilde hizmete ulaşması sağlanacaktır.

Yenilenen İSG-KATİP uygulaması ile İSG kapsamındaki verilen tüm hizmetler elektronik ortama aktarılacak ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile yapılan veri paylaşım protokolleri ile desteklenen bu program sayesinde bürokrasi ve kırtasiyecilik azaltılarak kullanıcıların daha hızlı ve kolay şekilde hizmete ulaşması sağlanacaktır.

Bununla birlikte; hayata geçecek olan İSG-KATİP MOBİL UYGULAMASI ile kullanıcılar sisteme daha kolay erişimlerini sağlayan mobil uygulama üzerinden işlemlerini takip edebileceklerdir.

Çalışma hayatı ve İSG ile ilgili mevzuat kapsamında yapılması gereken kontroller elektronik ortamda anlık yapılabilir hale getirilerek mevzuata uygun olmayan şekilde sunulan hizmetlerin önüne geçilmiş olacaktır.

Yeni İSG-KATİP uygulamasıyla birlikte SMS, e-posta ve uygulama içi bildirimler yoluyla bilgilendirmeler yapılarak kullanıcıların iş ve işlemleriyle ilgili gelişmelerden haberdar olması da sağlanmış olacaktır.