…
20 Ekim 2020, Salı Ankara, Türkiye

“İSG Buluşmaları” Kapsamında BEYÇELİK HOLDİNG’e Bağlı Beyçelik Gestamp Fabrikaları İSG Kurul Toplantısına Online Olarak İştirak Ettik


Genel Müdürlüğümüzün kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcileri ile yaptığı “İSG Buluşmaları” programı kapsamında bu hafta Beyçelik Gestamp Fabrikaları üst düzey yöneticileri ve İSG Kurul Üyeleri ile bir görüşme gerçekleştirdik.

Beyçelik Gestamp Fabrikaları İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Sn. Mesut CENGİZ iş sağlığı ve güvenliği kurul toplantısına Genel Müdürlüğü temsilen üst düzeyde katılım sağlanması nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirirken, Holding olarak iş sağlığı ve güvenliği alanına gösterdikleri öneme ve bu alanda sürekliliğin ve gelişen teknoloji ile iyileştirmelerin sağlanması için yürüttükleri faaliyetlere değindi.

Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA; ülkemizin köklü işletmelerinden biri olan ve 2017 yılında Holdingleşen BEYÇELİK HOLDİNG bünyesinde yer alan ve 5 lokasyonda 7 fabrikası ile 3655 kişiye istihdam sağlayan Beyçelik Gestamp Fabrikalarının Yöneticilerine ülkemiz ekonomisine ve istihdamına sağladığı katma değerin yanında özellikle COVİD-19 sürecinde aldıkları iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri ve gösterdikleri hassasiyet için teşekkürlerini iletti. Pandemi sürecinde yürürlüğe konulan ve diğer işyerlerine örnek teşkil edecek iyi uygulamalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Toplantıda; Beyçelik Gestamp Fabrikaları İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Sn. Mesut CENGİZ ve Genel Müdürümüzün konuşmalarının ardından Beyçelik Holding ve Gestamp Fabrikalarının tanıtımı, iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları ile özellikle COVİD-19 ile mücadelede alınan önlemler ve iyi uygulama örnekleri ait bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Karşılıklı beklentilerin alınması ve iyi uygulamaların yaygınlaştırılması aşamasında yapılacak işbirliklerinin değerlendirilmesinin ardından toplantı tamamlandı.