…
29 Kasım 2021, Pazartesi Çankaya, Ankara - Türkiye

İş Güvenliği Uzmanlarımızla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyoruz


İş sağlığı ve güvenliği (İSG) kültürünün yaygınlaştırılması, İSG hizmetlerinin etkinliğinin artırılması maksadıyla yapılabilecek iş birliklerinin belirlenmesi, İSG profesyonellerinin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları sorunların ele alınması ve karşılıklı beklentilerin iletilmesi maksadıyla iş güvenliği uzmanlarımız ile 29.11.2021 tarihinde bir araya geldik.

Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Genel Müdür Yardımcımız Burhanettin Kurt, ilgili Daire Başkanlarımız, Genel Müdürlüğümüz uzmanları ile Genel Müdürlüğümüzce yetkilendirilen ve ülkemizin muhtelif illerinde görev iş güvenliği uzmanları katıldı.

Toplantının açılış konuşması Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya yaptı. Uzunkaya konuşmasında;

“Son yıllarda yaşadığımız pandemi süreci iş sağlığı ve güvenliğinin önemini bir kez daha ortaya çıkarırken, sizlerin sahada göstermiş olduğu üstün gayretler takdiri fazlasıyla hak etmektedir. Genel Müdürlüğümüz, işyerlerimizde hem çalışan hem de işverenlerimize rehberlik eden siz iş güvenliği uzmanlarımızla bu toplantılarla bir araya gelmeyi son derece önemli bulmaktadır. İşyerlerine hizmet veren iş güvenliği uzmanlarımız, işyerlerinde güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamanın yanında ülkemizde İSG kültürünün gelişmesine de önemli katkılar sağlamaktadır. İş güvenliği uzmanlarımız olarak sizlerle bir araya gelerek sahanın nabzını ölçebilmek, beklentilerinizi dinlemek ve sorunlarınıza çözüm üretebilmek bizler için oldukça önemlidir. Verimli bir toplantı geçirmemiz temennilerimle hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Toplantıya katılan iş güvenliği uzmanları tek tek söz alarak, görüşlerini, önerilerini ve sorunlarını dile getirdi. İş sağlığı ve güvenliğini çalışan ve işverenin yanında topluma anlatmak, tanıtmak, sevdirmek ve farkındalığı artırmak için neler yapılması gerektiğinin istişare edildiği toplantı, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için tüm paydaşların iş birliği içinde hareket etmesi temennileriyle sona erdi.