…
03 Aralık 2021, Cuma Çankaya, Ankara - Türkiye

İş Güvenliği Uzmanlarımız ile İstişare Toplantılarına Devam Ediyoruz


İş güvenliği uzmanlarının sahaya yönelik iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve görevlerini yerine getirirken yaşadıkları sorunların ele alınması amacıyla 8. İş Güvenliği Uzmanları Toplantısını çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.

Bu kapsamda Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya başkanlığında, Daire Başkanlarımız ve Genel Müdürlük Uzmanlarımız ile birlikte ülkemizin çeşitli illerinde görev yapan iş güvenliği uzmanları ile bir araya geldik.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kat edilecek mesafenin çalışan, işveren, sivil toplum kuruluş örgütleri, üniversiteler ve özellikle de sahada yer alan İş sağlığı ve güvenliği profesyonellerinin hep birlikte sahip çıkması ile mümkün olacağını dile getirdi. Uzunkaya, bu toplantılar vesilesiyle de sahada aktif rol alan iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarımızı dinleyerek yaşamış oldukları sorunları istişare ettiğimizi ve taleplerini dinlediğimizi söyledi.

Toplantıya katılan iş güvenliği uzmanları tek tek söz alarak, görüşlerini, önerilerini ve sorunlarını dile getirdi. İş sağlığı ve güvenliğini çalışan ve işverenin yanında topluma anlatmak, tanıtmak, sevdirmek ve farkındalığı artırmak için neler yapılması gerektiğinin istişare edildiği toplantı, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için tüm paydaşların iş birliği içinde hareket etmesi temennileriyle sona erdi.