…
23 Eylül 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

İş Güvenliği Uzmanları ile Güvenli Çalışma Hayatının Değerlendirmesini Yapıyoruz


Ülke genelinde belgelendirmiş olduğumuz iş güvenliği uzmanları ile sahaya yönelik iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin kalitesinin artırılması, iş güvenliği uzmanlarının görevlerini yerine getirirken yaşadıkları sorunların ele alınması ve karşılıklı beklentilerin iletilmesi amacıyla beşinci kez  çevrimiçi bir toplantı düzenledik.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin kalitesinin ve verimliliğinin artırılması için tüm taraflarla yoğun iş birlikleri gerçekleştirmeye devam ettiğimizi ifade etti. Bu doğrultuda işyeri hekimlerimizin ardından iş güvenliği uzmanlarımızın da görüş ve önerilerinin dile getirilmesinin önemini, bu konuda iş güvenliği uzmanlarımızın sahada üstlenmiş oldukları rolün önemini vurguladı.

Uzunkaya, iş güvenliği uzmanlarımızın yürütmekte oldukları hizmetlerin niteliğinin yalnızca işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturulmasına katkıda bulunulmasına yönelik olmadığını, buradaki bir gayenin de iş sağlığı ve güvenliği kültürünün sahadaki tüm paydaşlara yaygınlaştırılması olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti. Toplantıya iştirak eden iş güvenliği uzmanlarımız da iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin daha kaliteli olabilmesi için görüş, öneri ve sorunlarını dile getirdi. Toplantı karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.