…
22 Haziran 2021, Salı Ankara, Türkiye

“İSG Buluşmaları” Kapsamında İşyeri Hekimlerimiz İle Çevrim İçi Toplantılarımız Devam Ediyor


İSG buluşmaları kapsamında kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, yetkilendirdiğimiz kurumlar ve iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerimiz ile yapmış olduğumuz “İSG Buluşmaları” toplantılarından bir diğerini 22.06.2021 tarihinde işyeri hekimlerimizle çevrim içi olarak gerçekleştirdik.

Toplantının başkanlığını yapan Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya yapmış olduğu konuşmada; iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin saha da uygulanması noktasında önemli bir görev üstlenen işyeri hekimlerimiz ile yapmış olduğumuz toplantılarla iş sağlığı ve güvenliği alanında mevcut durumun tahlilinin yanı sıra iyileştirme ve geliştirme konularında sürekli iletişim halinde kalacağımızı ifade etti.

İşyeri hekimlerimizin üstlenmiş olduğu rol ve sorumlulukların son derece önemli olduğunu vurgulayan Uzunkaya, çalışanın sağlık gözetiminin yanısıra işyeri hekiminin üstlenmiş olduğu rehberlik ile de çalışma hayatına önemli bir katkı sağladığını belirtti. Genel Müdürlüğümüzün pandemi ilan edilir edilmez oluşturmuş olduğu istişare kurulu ile ve hazırlamış olduğu, rehberler, bilgi kartları ve dokümanlarla saha da görevini yerine getiren iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerine rehberlik etmekten hiçbir zaman geri durmadığını, çalışma hayatının içerisinde yer alan bütün paydaşlarla toplantılarımızın yıl boyunca devam edeceğini ifade etti.

 Her bir katılımcıya görüşlerini sunmak üzere söz verilen toplantıda iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini daha ileri seviyelere taşımak hususunda katılımcıların talep ve önerileri alındı. İşyeri Hekimlerimiz de sahada yaşadıkları sorunları ve taleplerini dile getirerek proaktif yaklaşımla İSG alanında yapılacak faaliyetlere destek verme yönündeki kararlılıklarını ilettiler.