…
16 Haziran 2021, Çarşamba Ankara, Türkiye

İşyeri Hekimlerimiz ile Toplantılarımıza Bir Yenisini Daha Ekledik


İş sağlığı ve güvenliğinin sahadaki temsilcileri olan İşyeri Hekimlerimiz ile toplantılarımıza bir yenisini daha ekledik.

İşyeri Hekimlerimiz, kurum yöneticilerimiz ve uzmanlarımızın katıldığı toplantıda Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya; iş sağlığı ve güvenliği alanında toplumsal farkındalığı artırma gayesiyle yürüttüğümüz faaliyetlerden bahsetti ve çalışma hayatının tüm taraflarına erişemediğimiz sürece istediğimiz farkındalık seviyesine ulaşamayacağımızı belirtti.

Uzunkaya konuşmasının devamında iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin sahaya ulaşması noktasında önemli bir rol üstlenen İSG Profesyonellerimiz ile güçlü işbirliği içinde olmanın, hem sahada bu hizmeti yürütmekte olan profesyonellerimizin hem de yetkili kurum olarak Genel Müdürlüğümüzün her an erişilebilir olmasının önemine vurgu yaptı.

Toplantıda söz alan İşyeri Hekimleri, mevcut durumda iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin sahada uygulanmasına yönelik karşılaştıkları sorunları dile getirdiler ve hizmetlerin daha da geliştirilebilmesi adına tavsiyelerde bulundular.