…
01 Eylül 2021, Çarşamba Ankara, Türkiye

İş Güvenliği Uzmanlarımız İle Güvenli İş Hayatı İçin Bir Araya Geldik


İşyerlerinde güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamanın en önemli aktörlerinden birisi olan iş güvenliği uzmanlarımız ile bir araya geldiğimiz toplantıların ilkini 01.09.2021 tarihinde gerçekleştirdik.

Toplantının başkanlığını yapan Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya açılış konuşmasında; “ İş sağlığı ve güvenliğini ülkemizin her yerine taşıyan, işverene bu noktada rehberlik ve danışmanlık yapmak üzere yetkilendirdiğimiz iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerimizle gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları son derece önemsiyoruz. İş sağlığı ve güvenliği kültürünü daha da geliştirmek için bir taraftan il il gezerek, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları ile iş birlikleri gerçekleştiriyor, bir taraftan da işverenlerimize ve çalışanlarımıza eğitimler düzenliyoruz. Böylelikle iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerimizi destekliyor, bu toplantılar ile de kendilerini dinleyerek sahada yaşamış oldukları sorunları istişare ediyor ve taleplerini dinliyoruz. Daha önceden işyeri hekimleri ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantılara iş güvenliği uzmanlarımızla devam ediyor, sahada dinlemedik, görüşünü almadık kurum, kişi bırakmıyoruz“ dedi.

Toplantıya iştirak eden her bir iş güvenliği uzmanına söz verdiğimiz toplantıda uzmanlarımızın görüş, öneri ve sorunlarını dinlediğimiz toplantı karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.