…
01 Haziran 2021, Salı Ankara, Türkiye

İDO ile Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirdik


Kamu kurum ve kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarını desteklemek ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarında bütüncül iyileşmeyi sağlamak üzere oluşturmakta olduğumuz Kamu İSG Ailesini genişleten Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantılarına devam ediyoruz.

Bu amaçla, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)’nin katılımı ile özelleştirme ve iş sağlığı ve güvenliği ilişkisinin de değerlendirildiği kamu istişare toplantılarının 36’ncısını gerçekleştirdik.

Yolcu beklentileri doğrultusunda kendini sürekli geliştiren, yenilikçi ve sürdürülebilir faaliyetleri ile hızlı, emniyetli konforlu deniz taşımacılığı hizmetleri sunan kurumun, 2011 yılında özelleştirilmesi öncesinde ve sonrasında İSG faaliyetlerini ve mevcut çalışmalarını istişare ettik. İş sağlığı ve güvenliğine büyük önem veren kurumun bu konudaki çalışmalarını da diğer faaliyetleri gibi büyük bir titizlikle yürüttüğünü memnuniyetle öğrendik.

Diğer kamu kurum ve kuruluşları ile devam edecek bu istişare toplantılarının Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği Ailesine katkı sağlayacağı ve iş birliğinin geliştirilmesi ile daha iyi noktalara geleceğimiz mutabakatı ile toplantıyı tamamladık.