…
21 Eylül 2021, Salı Ankara, Türkiye

Güvenlik Kültürünün Sahadaki Temsilcileri İş Güvenliği Uzmanları ile Birlikteyiz


İSG kültürünün yaygınlaştırılması, İSG hizmetlerinin etkinliğinin artırılması maksadıyla yapılabilecek iş birliklerinin belirlenmesi, İSG profesyonellerinin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları sorunların ele alınması ve karşılıklı beklentilerin iletilmesi amacıyla iş güvenliği uzmanlarımız ile bir araya geldiğimiz toplantıyı 21.09.2021 tarihinde gerçekleştirdik.

İş güvenliği uzmanlarımız ile çevrimiçi toplantılarımızın dördüncüsünü, Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya ve Genel Müdür Yardımcımız Burhanettin Kurt’un katılımlarıyla gerçekleştirdik. Toplantının açılış konuşmasını Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya yaptı.

Uzunkaya yaptığı açılış konuşmasında; 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun yürürlüğe girdiği tarihten bu yana ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği şartlarında olumlu yönde ilerleme kaydedildiğini ifade etti ve bu bağlamda kat edilen mesafede İSG profesyonellerinin rolünün öneminin öncelikli olduğuna dikkat çekti.

Uzunkaya İSG profesyonellerinden; aldıkları tedbirlerin can ve mal kayıplarının önüne geçtiğini, işyerlerine yaptıkları katkıları anlatan anılarını tüm ülke insanı ile paylaşmalarını istedi. Sizleri dinlemek için gerçekleştirdiğimiz bu toplantımıza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

Genel Müdürümüzün yaptığı açılış konuşmasının ardından Genel Müdür Yardımcımız Burhanettin Kurt, soru, sorun, görüş ve önerilerini dile getirebilmek için söz almak isteyen iş güvenliği uzmanlarımıza sırasıyla söz verdi.

Aynı hedefe giden bu yolda mevcut iş birliğimizin ve iletişimimizin güçlendirilmesine önemli katkılar sağlayan bu toplantılarımıza devam edeceğiz.