…
…
…
23 Haziran 2021, Çarşamba Çankaya, Ankara-Türkiye

Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışmasının İkincilik Ödülü Sahibini Buldu


Bakanlığımız 35.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında yürütülen “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” yarışmasında İKİNCİLİK ödülünü OYAK RENAULT Otomobil Fabrikaları A.Ş. “Sıfır Kaza Sıfır Hata” uygulamasıyla almaya hak kazandı.

OYAK RENAULT Otomobil Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki çalışanların iş sağlığı ve güvenliği alanındaki farkındalığını artırmak, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını önlemek, güvensiz davranış ve ortamları bertaraf etmek, güvenli davranış bilinci oluşturmak, kişisel koruyucu donanım kullanımını teşvik etmek, işveren, İSG Profesyonelleri ve çalışanların birbiri ile iletişimini artırmak amacıyla “Sıfır Kaza Sıfır Hata” isimli uygulaması ile bu ödüle layık görülmüştür. 24.06.2021 tarihinde fabrikaya yapılan ziyarette Araştırma, Geliştirme ve Proje Daire Başkanımız Sayın Meftun SAKALLI ödülü OYAK RENAULT Otomobil Fabrikaları A.Ş. İş Güvenliği Platform Departman Müdürü Sayın Hakan TURAN’a takdim etti. Ödül törenine ayrıca Genel Müdürlüğümüz uzmanları ile fabrikada görevli iş sağlığı ve güvenliği sorumluları katıldı.

Gerçekleştirdiğimiz ziyarette Genel Müdürlüğümüz yetkilileri ve OYAK RENAULT Otomobil Fabrikaları A.Ş. idarecileri arasında sektörde faaliyet gösteren diğer fabrikaların da katılımıyla işbirliği faaliyetlerinin geliştirilmesi, birlikte projeler yürütülmesi ve Genel Müdürlük tarafından düzenlenecek geleneksel Türkiye’nin İSG Ödülleri yarışmalarına katılım sağlanması konularında iyi niyet beyanları ifade edildi.