…
…
23 Haziran 2021, Çarşamba Çankaya,Ankara-Türkiye

Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışmasının Amaca Uygun Çalışma Ödülü Sahibini Buldu


Bakanlığımız 35.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında yürütülen “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” yarışmasında amaca uygun çalışma ödülünü Ford Otosan Eskişehir Fabrikası “İSG Selfie” uygulamasıyla almaya hak kazandı.

Ford Otosan Eskişehir Fabrikası bünyesindeki çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği alanındaki farkındalığını artırmak, güvenli davranış bilinci oluşturmak, kişisel koruyucu donanım kullanımını teşvik etmek, işveren, İSG Profesyonelleri ve çalışanların birbiri ile iletişimini artırmak amacıyla “İSG Selfie” isimli uygulaması ile bu ödüle layık görülmüştür. 23.06.2021 tarihinde fabrikaya yapılan ziyarette Araştırma, Geliştirme ve Proje Daire Başkanımız Sayın Meftun SAKALLI ödülü Ford Otosan Eskişehir Fabrika Müdürü Sayın Aysan HOŞVER’e takdim etti. Ödül törenine ayrıca Genel Müdürlüğümüz uzmanları ile fabrikada görevli iş sağlığı ve güvenliği sorumluları ve ilgili bölüm amirleri katıldı.

Gerçekleştirdiğimiz ziyarette Genel Müdürlüğümüz yetkilileri ve Ford Otosan Eskişehir Fabrikası idarecileri arasında işbirliği faaliyetlerinin geliştirilmesi, birlikte projeler yürütülmesi ve Genel Müdürlük tarafından düzenlenecek geleneksel Türkiye’nin İSG Ödülleri yarışmalarına katılım sağlanması konularında iyi niyet beyanları ifade edildi.