…
…
22 Aralık 2020, Salı Ankara, Türkiye

Ford Otosan Firması ile İnovatif Sosyal Sorumluluk Projesinin Yaygınlaştırılmasına İlişkin Toplantı Gerçekleştirdik.


Ford Otosan Firması ile İnovatif Sosyal Sorumluluk Projesinin Yaygınlaştırılmasına İlişkin Toplantı Gerçekleştirdik.

Ülkemizde otomotiv sektörünün öncülerinden, köklü sanayi geçmişi olan Ford Otosan’ın Eskişehir Fabrikası yöneticileri ile bir araya geldik. Genel Müdür Yardımcımız Furkan YILDIZ başkanlığındaki toplantıya Ford Otosan Eskişehir Fabrika Direktörü Aysan HOŞVER, İK Yöneticisi Mümtaz ŞOGUR, İSG Ekibi ve Genel Müdürlüğümüz personeli katılım sağladı.

Ford Otosan Eskişehir Fabrikası İş Güvenliği Uzmanı Gözde SÖNMEZ tarafından iş sağlığı ve güvenliği alanında fabrika özelinde yürüttükleri iyi uygulamaların yanı sıra sosyal sorumluluk projesi olarak üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine yönelik hayata geçirilen projeye ait bilgilendirme sunumu yaptı. SÖNMEZ; “Hayat İçin İş Güvenliği” mottosuyla yola çıkılan projede 14 üniversitede 2115 mühendislik öğrencisine ve 15 meslek teknik lisesinde 2951 öğrenciye ulaşılarak iş sağlığı ve güvenliği farkındalığının arttırılması amacıyla toplam 76 seminer düzenlendiğini ve sonuçlarının ölçülerek bu alanda ciddi kazanımlar sağlandığını ifade etti.

Genel Müdür Yardımcımız Furkan YILDIZ; özel sektör temsilcilerinin iş sağlığı ve güvenliği alanında farkındalık yaratan sosyal sorumluluk projelerine imza atmasının önemine vurgu yaparak Ford Otosan Eskişehir Fabrikasına Yönetici ve çalışanlarına gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sundu. Bu çalışmaların karşılıklı işbirliği içerisinde daha da genişletilerek sürdürülmesi hususunda fikir birliğine varıldı.