…
…
…
19 Ağustos 2021, Perşembe Çankaya, Ankara - Türkiye

Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” İyi Uygulama Yarışmasının “Fayda&Maliyet Etkinliği” ödülü Arçelik’in


Bakanlığımız 35.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında yürütülen “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” yarışmasında “Fayda&Maliyet Etkinliği” ödülünü Arçelik A.Ş. Bulaşık Makinesi İşletmesi “Safety Star Ödüllendirme” uygulamasıyla almaya hak kazandı.

Arçelik A.Ş. Bulaşık Makinesi İşletmesi bünyesindeki çalışanların iş sağlığı ve güvenliği alanındaki farkındalığını artırmak, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını önlemek, güvensiz davranış ve ortamları bertaraf etmek ve güvenli davranış bilinci oluşturmak amacıyla “Safety Star Ödüllendirme” isimli uygulaması ile bu ödüle layık görüldü. Ödülü Arçelik’i ziyaret eden Genel Müdür Yardımcımız Sedat YENİDÜNYA Arçelik A.Ş. Bulaşık Makinesi İşletmesi Ürün Direktörü Abdurrahman ŞAHİN’e takdim etti. Ödül törenine ayrıca Genel Müdürlüğümüz uzmanları ile fabrikada görevli iş sağlığı ve güvenliği sorumluları katıldı.

Gerçekleştirdiğimiz ziyarette Genel Müdürlüğümüz yetkilileri ve Arçelik A.Ş. Bulaşık Makinesi İşletmesi idarecileri arasında işletme bünyesinde gerçekleştirilen iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerinin yanında tedarik zincirinde yer alan firmalarda da iş sağlığı ve güvenliği koşullarının iyileştirilmesi yönünde çalışmalar gerçekleştirilmesi, birlikte projeler yürütülmesi ve Genel Müdürlük tarafından düzenlenecek geleneksel Türkiye’nin İSG Ödülleri yarışmalarına katılım sağlanması konularında fikir birliğine varıldı.