…
…
25 Mart 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

Türk Tarımına Öncülük Eden Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü ile Güvenli Üretim Stratejilerini Değerlendirdik.


Türk Tarımına Öncülük Eden Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü ile Güvenli Üretim Stratejilerini Değerlendirdik.

Kamu kurum ve kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği kültürünü yerleştirmek, Kamu İSG Ailesini ve İSG Platformunu oluşturmak üzere gerçekleştirdiğimiz Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantılarının 28’incisini Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü’nün katılımı ile gerçekleştirdik.

Toplantıda, iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarının planlanması gayesiyle belirlediğimiz modellemeyi ve İSG faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması için önerilerimizi AOÇ Müdürlüğü ile paylaştık. Bununla birlikte, İSG ile ilgili mevzuat yükümlülüklerini ve İSG’nin yürütümü sırasında karşılaşılan problemleri, soru ve önerileri istişare ettik.

İSG işveren vekillerinin tamamı aynı zamanda İSG profesyoneli olan AOÇ tarafından aktarılan bilgiler ışığında, Müdürlüğün faaliyetlerinde İSG’ye önem verdiğini ve bu konudaki çalışmalarını da diğer faaliyetleri gibi büyük bir titizlikle yürüttüğünü memnuniyetle öğrendik.

İSG tecrübelerini tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla paylaşmaktan mutluluk duyacaklarını belirten AOÇ ekibiyle istişarelerin devam etmesi ve iş birliğinin geliştirilmesi noktasında görüş birliği içerisinde toplantıyı bitirdik.