…
…
23 Eylül 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

47 Üniversiteden 85 Akademisyenle İSG Programlarının Niteliğini Değerlendirdik


47 Üniversitemizin iş sağlığı ve güvenliği programlarında görevli 85 akademisyen ile ‘’Öğrencilerin ve Mezunları Yetkinlik ve Niteliklerin Artırılması’’ konusunda toplantı gerçekleştirdik.

Moderatörlüğünü Genel Müdür Yardımcımız Burhanettin Kurt'un yaptığı toplantı Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Üniversitelerin iş sağlığı ve güvenliği kültürünün gelişmesi noktasında çok önemli bir rolü olduğunu ifade eden Uzunkaya, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaşması için isg profesyonellerinin yetkin ve nitelikli olması gerektiğine dikkat çekti. Bu konuda üniversitelerimizle olan iş birliklerimizi daha da artıracağımızı ifade etti.

Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, önlisans, lisans programları ile yetişen öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliğini gelecek kuşaklara daha da güçlü şekilde taşıyacaklarını belirtti. Üniversitelerimizde yüksek lisans ve doktora programlarının ve kontenjanlarının daha da artmasının son derece önemli olduğunun altını çizen Uzunkaya, toplantıya katılım gösteren akademisyenlere teşekkürlerini ileterek konuşmasını tamamladı.

Toplantıda ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktorada karşılaşılan sorunlar değerlendirildi. Tüm katılımcı akademisyenlerin görüş ve önerileri alındı.