…
…
…
…
…
…
07 Şubat 2020, Cuma Aydın,Türkiye

Bakan Selçuk, Aydınlı Şehidin Cenaze Törenine Katıldı


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Van’da çığ altında kalan vatandaşları kurtarma çalışması sırasında ikinci çığın düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Muammer Keskin’in cenaze törenine katıldı.

Bakan Selçuk, Şehidin 3 Aylık Kızı Kumsal’ı Kucağına Alarak Sevdi

25 yaşındaki Uzman Çavuş Keskin’in naaşı helallik alınmak üzere Çine'nin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, şehit Muammer Keskin'in ailesini evinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Şehidin annesi Rabişe Koca ve eşi Zeynep Keskin'e taziyede bulunan Bakan Selçuk, şehit Keskin'in 3 aylık bebeği Kumsal'ı kucağına alarak sevdi.

Bakan Selçuk, Şehit Ailesinin Acısını Paylaştı

Şehit Keskin için Çine Merkez Çarşı Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit ailesinin acısını paylaşan Bakan Selçuk, her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Şehit Uzman Çavuş Aydın’ın Çine İlçesinde Toprağa Verildi

Şehit Keskin'in naaşı, Çine Soğancılar Camisi'nde cuma namazını müteakip Aydın Müftüsü Ercan Aksu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Karahayıt İdil Mahalle Mezarlığı'nda dualarla toprağa verildi.

Bakan Selçuk, Şehit Ali İhsan Uzun’un Ailesini Ziyaret Etti

2003 yılında Elazığ’da şehit olan Çineli Jandarma Komando Çavuş Ali İhsan Uzun’un ailesini de ziyaret eden Bakan Selçuk, şehit ailesine Türk Bayrağı ile Kur’an-ı Kerim takdim etti. Evlerinde şehit oğullarının fotoğraflarından hatıra köşesi oluşturan Uzun ailesi, devletin hep yanlarında olduğunu belirterek Bakan Selçuk’a teşekkür etti. Şehit Uzun için evinde dualar edildi.

Zehra Zümrüt Selçuk, devletin tüm imkanları ile her zaman şehit yakınlarının yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Bakan Selçuk, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'i de ziyaret ederek ilde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.