…
02 Mayıs 2019, Perşembe

7. Aile Şûrası


Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde ve Bakanlığımız organizasyonunda 02-03 Mayıs 2019 tarihlerinde kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar, akademisyenler, yazarlar ve medya temsilcilerinin katılımıyla 7. Aile Şûrası düzenlenmiş olup Şûranın açılışı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un teşrifleri ile Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir.

Şûranın ikinci gününde; Aile Birliğinin Korunması, Toplumda Çocuk Algısı ve Çocuğun Hayata Hazırlanması, Kadın ve Aile, Aileye Yönelik Sosyo-Ekonomik Destek Mekanizmaları, Engellisi Yaşlısı ile Büyük Aile başlıklarından oluşan 5 komisyon altında 7 çalışma grubu oluşturulmuş ve komisyon çalışmalarına Genel Müdürümüz Sayın Nurcan ÖNDER ile çok sayıda Genel Müdürlük temsilcisi katılım sağlamıştır.

Komisyon çalışmalarının ardından komisyon başkanlarınca sunumlar gerçekleştirilmiş ve Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından her bir komisyon başkanına plaket verilmiş olup tüm katılımcıların yer aldığı aile fotoğrafı çekimiyle Şûra sonlanmıştır.